Bemutatkozás

Kedves Érdeklődők!

Örömmel értesítjük, hogy a FESZ KN Kft. 2021. szeptembertől ingyenes egészségfejlesztő programokat indít a kerületi lakosok számára, Budapest Főváros IX. Kerületi Ferencváros Önkormányzat támogatásával.

A betegellátás mellett a prevenció (azaz a betegségek megelőzése) is kiemelt a feladataink közé tartozik. Ennek érdekében az országos Egészségfejlesztési Irodák mintájára több olyan térítésmentes programmal is készülünk, ami segíthet az egészségtudatosabb életmód elsajátításában.

Bár mindenki tudja, hogy egészséges életmóddal számos egészségi problémát és betegséget megelőzhetünk, azt is jól látjuk, mennyire nagy kihívás ez a mindennapokban. Célunk, hogy ingyenes és lakóhely közeli prevenciós programokkal támogassuk a ferencvárosi lakosok, valamint a kerületben tanuló diákok testi és lelki egészségét.

2022. szeptembertől többek között az alábbi programtípusokat tervezzük elindítani: ingyenes mozgáslehetőségek, táplálkozási tanácsadások, szűrővizsgálati lehetőségek, egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadások/rendezvények, lelki egészséget támogató önsegítő csoportok, baba-mama programok, iskolai egészségfejlesztő programok.

Programjainkról bővebben a Programok fül alatt olvashat.

Bár még munkánk és céljaink kezdetén állunk, reméljük, hogy évek hosszú munkájával tehetünk azért, hogy kerületünk testileg és lelkileg is minél jobb egészségnek örvendhessen!

Szakmailag hiteles és hasznos tartalmakért, aktuális programjainkkal kapcsolatos információkért kövesse Facebook oldalunkat!


Kérdés esetén bizalommal forduljon hozzánk a megadott elérhetőségek valamelyikén!

A FESZ valamennyi munkatársa nevében mindenkinek jó egészséget kívánunk! 😊

Megszakítás